Het succes van onze klanten is ons succes”

Samen werken we altijd aan de beste manier en de beste vorm om iets te produceren, of het nu een onderdeel of een eindproduct is. We kennen de markt en we kennen de uitdagingen van onze klant.

Niedax kabeldraagsystemen

Niedax levert wereldwijd stalen kabeldraagsystemen, in allerlei maatvoeringen en uitvoeringen. Al meer dan vijftig jaar. Het produceren van onderdelen hiervoor besteedt Niedax uit. Een groot deel van de constructie-onderdelen wordt al sinds de start van ons bedrijf door Creative Production geproduceerd. De onderdelen worden geproduceerd in onze persstraat, waar het met materiaal in één handeling wordt gestanst, geperst, gebogen en gesneden. Hierdoor is een hoge mix van producten, een constante kwaliteit en een snelle levering mogelijk.

Dirks ladders en trappen

Dirks is al 22 jaar de goedkoopste groothandel in kwaliteitsladders en –trappen.
Het bedrijf heeft een breed assortiment en levert zowel uit voorraad als op maat. Kwaliteit, prijs en service zijn top-prioriteit.
Dirks is sinds dag één klant van Creative Production. Alle complexe, specialistische of kleine onderdelen worden aan ons toevertrouwd. Onderdelen worden geproduceerd op basis van ruwe grondstoffen en ondergaan meervoudige bewerkingen (snijden, buigen, lassen). De levertijden zijn kort, zodat Dirks op korte termijn custom made levert.

Creative group

Binnen de Creative Group verzorgt Creative Production de volledige productie, assemblage en verpakking van een aantal producten. De producten verlaten kant en klaar en marktgereed ons bedrijf.

OFYR koken en grillen

OFYR is hét nieuwe outdoor product voor koken en grillen, dat bijzonder veelzijdig is.
De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die zeer efficiënt gebruikt wordt als kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft.

Creative Production stond mede aan de wieg van de OFYR. Op basis van een eerste 3D-tekening en materiaalkeuze bedachten wij manieren om de OFYR zo slim en duurzaam mogelijk te produceren. Aan de voorkant via design en engineering en aan de achterkant via ons packaging-ontwerp. De vraag naar de OFYR stijgt explosief en het aantal varianten groeit doorlopend. Ondanks het brede assortiment zorgen wij ervoor dat orders snel, foutloos en tegen een constante kwaliteit worden geleverd. Niet alleen ons proces en onze capaciteit, maar ook onze voorraad is hier op afgestemd.

Creative Structures

Creative Structures creëert creatieve en innovatieve oplossingen. Modulair opgezet op basis van hoogwaardige materialen. Zoals multifunctionele koepelvormige overkappingen, die in allerlei situaties wereldwijd worden gebruikt.

Creative Production maakt alle metalen onderdelen, koppelingen en verpakkingen voor Creative Structures. Op een dusdanige manier dat, na toevoeging van het doek, de overkappingen geheel marktgereed en verpakt zijn in één goed hanteerbare (en herbruikbare) krat. De manier waarop we het gehele proces hebben ingericht zorgt voor optimale leverbetrouwbaarheid, gebruiksgemak en kwaliteit.

Creative Elements

Creative Elements zijn modulaire meubelelementen, samengesteld uit houten en metalen onderdelen. Ze worden tijdelijk of permanent gebruikt bij bijvoorbeeld beurzen of in industriële gebouwen. Ze blinken uit door eenvoud en gebruiksgemak.

Wij produceren alle metalen onderdelen, stellen de elementen geheel samen en verpakken ze in handzame en herbruikbare verpakkingen. We denken mee in zowel het productieproces als in business development.

Creative Packaging

Creative Packaging staat voor slim en beschermd vervoeren. Onze multipurpose-boxen bewijzen al 50 jaar hun dienst. Een enorme diversiteit, in kleine porties leverbaar.
De boxen worden geleverd in uiteenlopende maten en zijn zeer eenvoudig in te klappen na gebruik, waardoor ze bijzonder ruimtebesparend zijn. Creative Production ontwerpt en produceert deze verpakkingen volledig.