Assemblage en logistiek bij ons bedrijf uit Brabant

Onze afdeling Assemblage in Gemert, Brabant, stelt producten samen uit door ons geproduceerde onderdelen én onderdelen die hiervoor kant en klaar worden aangeleverd. Hierdoor ontvangt u een compleet product dat direct gebruikt of doorgeleverd kan worden. Of u Creative Production uit Brabant nu inschakelt voor assemblage of metaalbewerking; wij nemen uw werk uit handen!

Uw specialist in assemblage in Brabant
Uw producten worden netjes en verzorgd verpakt, zodat deze veilig en zonder schade getransporteerd kunnen worden. Omdat wij in het bezit zijn van eigen vrachtwagentrailers en een bakwagen, is het mogelijk om ook het transport aan ons uit te besteden. Wij kunnen dus uw totale projecten verzorgen van A tot Z. Wij zijn dan ook een one-stop-shop in Gemert, Noord-Brabant, waar u naast assemblage nog veel meer diensten uit handen kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan metaal snijden of kanten. Hiermee bewijst Creative Production de ideale samenwerkingspartner te zijn in de metaalindustrie.

Bespreek uw wensen
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden op het gebied van assemblage en logistiek bij ons bedrijf in Brabant? Of wilt u meer informatie ontvangen over onze andere diensten? Neem dan zeker eens contact op om uw projecten te bespreken. Bel hiervoor naar +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar order@creative-production.nl. Tevens kunt u direct een order plaatsen via order@creative-production.nl.

Een beeld krijgen bij dit proces?
Bekijk de video over de assemblage van de Ofyr trailer!
of
Bekijk de video over de assemblage van de tenten voor Creative Structures!

Bij u bezorgd!

Neem contact op

Onze klanten