Kanten van metaal

Van 2D naar 3D
Bij Creative Production kunt u terecht voor het laten kanten van metaal. Repeteerbare producten worden in enkele seconden geproduceerd met hoge producttoleranties en constante kwaliteit. Om vlakke metalen delen in gebogen toestand te krijgen, maken wij gebruik van afkantpersen, beter bekend als kantbanken. We hebben in Gemert diverse geavanceerde machines tot onze beschikking om metaal te kanten.

Nauwkeurige maatvoering bij het kanten van metaal
Om onderdelen snel en nauwkeurig in één keer goed en op maat te krijgen, bepalen we de uitslag zelf. De uitslag is van enorm belang om de uiteindelijke maatvoering te kunnen behalen. Wanneer wij onderdelen in -STEP krijgen aangeleverd, kunnen we de uitslag zelf bepalen door middel van onze software. Dit softwarepakket staat in verbinding met ons nestingsprogramma, waardoor uitslagen automatisch ingeladen worden in ons nestingspakket.

Hoogwaardige kwaliteit en grote aantallen
Wij hebben de machines van ons bedrijf in Gemert voor het kanten van metaal opgesplitst binnen twee afdelingen. Twee hightech machines staan op onze afdeling ‘Projecten’. Deze machines zijn uitgerust met full-option en een actief hoekmeetsysteem. Dit hoekmeetsysteem meet tijdens het buigen welke hoek het product daadwerkelijk dient te krijgen. De machines zijn verder uitgerust met ‘stoneheads’-gereedschap. Dit houdt in dat het gereedschap is opgebouwd uit verschillende rondingen, waardoor er minder beschadiging/aftekening zichtbaar is op het product.

Laat uw metaal bewerken tegen een laag tarief
Op onze seriematige afdeling staan twee machines, welke al langer in gebruik zijn voor het kanten van metaal. Deze machines zijn niet goed genoeg voor onze projectenafdeling, maar voldoen nog steeds om seriematige producten te maken. Doordat de machines al langer in gebruik zijn, kunnen we voor deze machines ook een lager tarief aanbieden. Hierdoor hebben wij een uitstekende mix in machinecapaciteit en tarief. Wilt u meer weten over onze werkwijze voor metaal kanten of andere soorten metaalproductie en -bewerking? Bel dan naar +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar info@creative-production.nl.

Wij kanten ook met een robot, interesse in het proces?
Bekijk de video!

Zetwerk tot 4 meter?

Neem contact op

Onze klanten