Kanten

Van 2D naar 3D
Repeteerbaren producten worden in enkele seconden geproduceerd met hoge producttoleranties en een constante kwaliteit. Om vlakke metalen delen in gebogen toestand te krijgen maken wij gebruik van afkant persen. Beter bekend als kantbanken. Creative Production heeft diverse geavanceerde machines tot haar beschikking.

Om onderdelen snel en nauwkeurig in één keer goed te krijgen, bepalen we de uitslag zelf. De uitslag is van enorm belang om de uiteindelijke maatvoering te kunnen behalen. Wanneer wij onderdelen in -STEP krijgen aangeleverd kunnen we de uitslag zelf bepalen door middel van onze software. Dit software pakket staat in verbinding met ons nestingsprogramma, waardoor uitslagen automatisch ingeladen worden in ons nestingspakket.

Hoge kwaliteit, grote aantallen of beide…
Wij hebben onze machines opgesplitst op 2 afdelingen. 2 hightech machines staan op onze afdeling ‘projecten’. Deze machines zijn uitgerust met full-option en een actief hoekmeetsysteem. Dit hoekmeetsysteem meet tijdens het buigen welke hoek het product daadwerkelijk dient te krijgen. De machines zijn verder uitgerust met ‘stoneheads’ gereedschap. Dit houdt in dat het gereedschap is opgebouwd in verschillende rondingen, waardoor er minder beschadiging/aftekening zichtbaar is op het product.

Op onze seriematige afdeling staan 2 machines welke al langer in gebruik zijn. Deze machines zijn niet goed genoeg voor onze projecten afdeling maar voldoen nog steeds om seriematige producten te maken. Doordat de machines al langer in gebruik zijn kunnen we voor deze machines ook een lager tarief aanbieden. Hierdoor hebben wij een uitstekende mix in machine capaciteit en tarief.

Download hier de leaflet

Zetwerk tot 4 meter?

Neem contact op

Onze klanten