Nieuwe productiecel verkort doorlooptijden aanzienlijk

maart 2017

We zijn blij met onze nieuwe aanwinst, een Bystronic kantbank!
Met de komst van deze machine zetten we een belangrijke stap in het vergroten van onze flexibiliteit en het verkorten van doorlooptijden. De kantbank heeft een zetbereik van maar liefst 4.10 meter. Vanaf nu kunnen we niet alleen snijden maar ook kánten tot 4 meter, met een kortere radius en een persvermogen van 225 ton.

Leanteam voor nog meer kwaliteit

maart 2017

Creative Production groeit en daar zijn we trots op. Die groei hebben we onder andere te danken aan onze drive om mooie dingen te maken en om kwaliteit te leveren.
Groeien betekent ook verder professionaliseren. In de afgelopen maanden werd ons team al uitgebreid met een kwaliteitsfunctionaris en een productieleider en dat werpt z’n vruchten af. Maar we gaan door. “Lean” krijgt de komende maanden extra aandacht: verdere professionalisering en borging van de processen, met als doel het verkorten van doorlooptijden, een optimale communicatie met onze klanten en het verhogen van kwaliteit naar het allerhoogste niveau.

Handle with care

maart 2017

Als je vandaag of morgen een pakket van Creative Production ontvangt valt het direct op: al onze producten zijn voorzien van ons eigen keurmerk “Handle with Care”. In alle opzichten vertelt het waar wij voor staan. Alles wat er in ons bedrijf gebeurt, gebeurt met zorg,  met liefde voor het vak. Dat mogen onze klanten weten. Waar we naar toe willen? Daar doen we niet geheimzinnig over. Wij zijn er van overtuigd dat als je de keuze hebt, je vanzelfsprekend kiest voor dát product dat met de grootste zorg geproduceerd is. En dat product? Dat komt van ons af!