Handlassen MIG/MAG

MIG/MAG lassen
MIG/MAG lassen is een efficiƫnt lasproces. Er kan veel en snel gelast worden omdat er gewerkt wordt met automatische draadaanvoer. Door middel van dit lasproces bent u verzekerd van goede maar ook fraai uitziende lassen. Om dit te kunnen behalen dienen alle omstandigheden in goede conditie te zijn. Een opgeruimde schone werkplek, een goed onderhouden lasmachine, schoon en nauwkeurig van maatvoering basis materiaal, zijn de basis. Dit samen met goed gekwalificeerde mensen zijn het geheim voor mooi MIG/MAG-laswerk. Creative Production kan u deze bieden.

Wij hebben circa 15 MIG/MAG-lasplekken welke zijn uitgerust met machines en middelen van de hoogste kwaliteit. Hierbij moet u denken aan Fronius lasapparatuur, lasopspantafels, lasrookafzuiging, goed handgereedschap en ruime ervaring van onze medewerkers.

Wij zijn in staat om verschillende materialen te lassen met het MIG/MAG lasproces zoals: staal, RVS en aluminium.

Kwaliteitsnormen
Creative Production is in het bezit van verschillende lascertificeringen. Doordat wij ruim gecertificeerd zijn biedt dit ruime mogelijkheden wanneer producten gelast dienen te worden binnen gestandaardiseerde normen. Wanneer uw producten niet hoeven te voldoen aan een lasnorm kan het interessant zijn uw producten te laten lassen bij Creative Production. Doordat onze werkwijze standaard is, gaan wij altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit en zijn uw producten bij ons in goede handen.

Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit en zijn uw producten direct inzetbaar. Zo zijn wij onder andere gecertificeerd volgens:

NEN EN 1090-2 Mag WPS 135
NEN EN 3834-2 Mag WPS 135

Download hier de leaflet

Wij maken het!

Neem contact op

Onze klanten