MIG/MAG-lassen

Creative Production is gespecialiseerd in MIG/MAG-lassen en heeft een uitgebreid machinepark in Gemert, in Brabant en niet ver van de grens van Limburg. Dit is een efficiƫnt lasproces dat vele mogelijkheden biedt. Er kan veel en snel gelast worden omdat er gewerkt wordt met automatische draadaanvoer. Door middel van dit lasproces bent u verzekerd van goede, maar ook fraai uitziende lassen. Om dit te kunnen behalen, dienen alle omstandigheden in de juiste conditie te zijn. Dit betekent onder meer een opgeruimde en schone werkplek, een goed onderhouden lasmachine, nauwkeurigheid qua maatvoering en de beschikbaarheid van kwalitatief basismateriaal. Dit samen met gekwalificeerde mensen is het geheim voor mooi MIG/MAG-laswerk. Creative Production uit Gemert biedt dan ook dit kwalitatieve proces van MIG/MAG-lassen voor uw project in Brabant, Limburg of elders in Nederland.

De mogelijkheden op het gebied van MIG/MAG-lassen bij ons in Brabant
Wij hebben circa vijftien plekken om te MIG/MAG-lassen voor bedrijven in onder meer Brabant en Limburg. Deze plekken zijn uitgerust met machines en middelen van de hoogste kwaliteit. Hierbij moet u denken aan Fronius lasapparatuur, lasopspantafels, lasrookafzuiging en goed handgereedschap. Natuurlijk is ook de ruime ervaring van onze medewerkers in Brabant aanwezig om vakkundig te MIG/MAG-lassen. Wij zijn bovendien in staat om verschillende materialen te lassen met het MIG/MAG lasproces, zoals roestvrijstaal en aluminium.

Kwaliteitsnormen
Creative Production uit Gemert is in het bezit van verschillende lascertificeringen. Doordat wij ruim gecertificeerd zijn, biedt dit vele mogelijkheden wanneer producten gelast dienen te worden binnen gestandaardiseerde normen. Zo zijn wij onder andere gecertificeerd volgens:

  • NEN EN 1090-2 Mag WPS 135
  • NEN EN 3834-2 Mag WPS 135

Wanneer uw producten niet hoeven te voldoen aan een lasnorm, is het voor u ook interessant om uw producten te laten lassen bij Creative Production. Doordat onze werkwijze standaard van hoogwaardige kwaliteit is, zijn uw producten bij ons in goede handen. Hierdoor zijn uw producten tevens direct inzetbaar.

Vraag naar meer informatie
Bent u benieuwd naar het proces van MIG/MAG-lassen en de mogelijkheden voor uw bedrijf in bijvoorbeeld Brabant of Limburg? Vraag dan gerust om meer informatie. Stel uw vragen aan onze experts of vraag direct een offerte aan. Neem contact met ons op via +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar order@creative-production.nl.

Een beeld krijgen bij dit proces?
Bekijk de video!

Wij maken het!

Neem contact op

Onze klanten