Handlassen TIG

TIG-lassen biedt u zeer hoge laskwaliteit
Door middel van dit nauwkeurig lasproces bent u verzekerd van goede en ook fraai uitziende lassen. Om dit te kunnen behalen dienen alle omstandigheden optimaal te zijn. Een opgeruimde schone werkplek, een goed onderhouden lasmachine en schoon en nauwkeurig van maatvoering basismateriaal is het uitgangspunt. Dit samen met goed gekwalificeerde mensen is het geheim van het mooie TIG-laswerk. Creative Production kan u deze bieden.

Wij hebben circa 10 TIG lasplekken welke zijn uitgerust met machines en middelen van de hoogste kwaliteit. Hierbij moet u denken aan Fronius las-apparatuur, Sigmund lasopspantafels, lasrook afzuiging, goed handgereedschap en ruime ervaring van onze medewerkers.

Kwaliteitsnormen
Creative Production is in het bezit van verschillende lascertificeringen. Doordat wij ruim gecertificeerd zijn, biedt dit ruime mogelijkheden wanneer producten gelast dienen te worden naar gestandaardiseerde normen. Wanneer uw producten niet hoeven te voldoen aan een lasnorm kan het toch interessant zijn uw producten te laten maken bij Creative Production. Doordat onze werkwijze standaard is, gaan wij altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit en zijn uw producten bij ons in goede handen.

Hierdoor bent u verzekerd van een goede kwaliteit en zijn uw producten direct inzetbaar. Zo zijn wij onder andere gecertificeerd volgens:

NEN EN 1090-3 TIG WPS 141
NEN EN 3834-2 Tig WPS 141
NEN EN 15614-1 Tig WPS 141
ASME IX Tig WPS 141

Download hier de leaflet

Daag ons uit!

Neem contact op

Onze klanten