TIG-lassen biedt u hoogwaardige laskwaliteit

Door middel van TIG-lassen bent u verzekerd van goede en ook fraai uitziende lassen voor uw onderneming in Brabant, Limburg of elders in Nederland. Om dit te behalen, dienen alle omstandigheden optimaal te zijn. Dit betekent onder meer een opgeruimde en schone werkplek, een goed onderhouden lasmachine en basismateriaal dat schoon en nauwkeurig van maatvoering is. Daarnaast zijn gekwalificeerde vakmensen natuurlijk ook belangrijk. Creative Production uit Gemert, in Brabant en niet ver van Limburg, zorgt dat al deze uitgangspunten centraal staan bij het TIG-lassen.

De middelen voor TIG-lassen bij ons in Brabant
Onze specialisten hebben de expertise om diverse metalen te lassen, waaronder rvs, cortenstaal en aluminium. Wij hebben circa tien TIG-lasplekken die zijn uitgerust met machines en middelen van de hoogste kwaliteit. Hierbij moet u denken aan Fronius lasapparatuur, Sigmund lasopspantafels, lasrookafzuiging, goed handgereedschap en ruime ervaring van onze medewerkers. Hierdoor rekent u op complete service wanneer u ons inschakelt voor TIG-lassen voor uw bedrijf in bijvoorbeeld Brabant of Limburg.

Kwaliteitsnormen
Creative Production uit Gemert is in het bezit van verschillende lascertificeringen. Doordat wij uitgebreid gecertificeerd zijn, biedt dit ruime mogelijkheden wanneer producten gelast dienen te worden naar gestandaardiseerde normen. Wanneer uw producten niet hoeven te voldoen aan een lasnorm, kan het toch interessant zijn uw producten bij ons te laten maken. Doordat onze werkwijze standaard is, gaan wij altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit en zijn uw producten bij ons in goede handen. U bent niet alleen verzekerd van uitstekende laskwaliteit, maar ook zijn uw producten direct te gebruiken. Wij zijn onder andere gecertificeerd volgens:

  • NEN EN 1090-3
  • NEN EN 3834-2
  • NEN EN 15614-1
  • ASME IX

Schakel ons in voor uw laswerk
We bieden onze diensten voor TIG-lassen aan aan bedrijven in onder meer Brabant, Limburg en Gelderland, maar ook in Zeeland en Zuid-Holland. Wilt u meer informatie en uw wensen met ons bespreken? Bel dan naar +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar order@creative-production.nl. Bekijk ook ons portfolio met diverse voorbeelden van eindproducten.

Een beeld krijgen bij dit proces?
Bekijk de video!

Daag ons uit!

Neem contact op

Onze klanten