Robotlassen

Robotlassen zorgt voor efficiëntie, nauwkeurigheid en constante kwaliteit. Creative Production heeft in Gemert lasapparatuur ter beschikking waarmee lasbewerkingen gerobotiseerd uitgevoerd worden. Dit is een toevoeging op onze capaciteit, waardoor we laswerk kunnen aanbieden tegen lagere kosten dan bij handlaswerk. Tevens is het herhalingskarakter hoog, waardoor er constante kwaliteit geleverd wordt. Bij ons zijn experts in robotlassen werkzaam die in no-time een programma kunnen maken. Hierdoor kan uw productie snel van start gaan. De lasrobot van Creative Production is in staat om middels het MIG/MAG-lasproces verschillende materialen te lassen, zoals staal, rvs en aluminium.

De capaciteit bij robotlassen
De lasrobot van Creative Production is uitgerust met twee werkstations. Werkstation 1 is uitgerust met een horizontale opspantafel welke roteerbaar is. Deze tafel is geschikt voor het robotlassen van kleine producten waarbij de bereikbaarheid optimaal is. Dit werkstation kan werkstukken handelen tot 50kg en met een maximale lengte van één meter.

Werkstation 2 is uitgerust met een verticale opspantafel. Deze tafel is geschikt voor het robotlassen van grotere producten. Doordat de tafel verticaal om zijn as kan draaien, vergroot deze de bereikbaarheid van het lasgebied aanzienlijk. Dit werkstation kan werkstukken dragen tot 500kg en met een maximale lengte van 3 meter.

Bespreek uw wensen voor uw product
Eén lasrobot last evenveel als drie handlassers. De lasrobotoperator van ons bedrijf in Gemert is verantwoordelijk voor het maken van de lasprogramma’s, het inleggen en uithalen van producten en het waarborgen van de kwaliteit van het gemaakte product. Wilt u meer weten over robotlassen? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld MIG/MAG-handlassen of andere lastechnieken? Bel ons op +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar order@creative-production.nl. Via dit e-mailadres kunt u ook direct een offerte aanvragen.

Download hier de leaflet

Constante kwaliteit gewenst?

Neem contact op

Onze klanten