Robot lassen

Robotlassen
De lassen welke gemaakt worden met een lasrobot zijn erg efficiënt, nauwkeurig en constant van kwaliteit.

Creative Production heeft een lasrobot ter beschikking waar lasbewerkingen gerobotiseerd uitgevoerd worden. Dit is een toevoeging op onze capaciteit waardoor we laswerk kunnen aanbieden tegen lagere kosten dan handlaswerk. Tevens is het herhalingskarakter hoog waardoor er een constante kwaliteit geleverd kan worden. Aan onze lasrobot staan ervaren medewerkers, welke in no time een programma kunnen maken waardoor er snel van start kan worden gegaan. De lasrobot van Creative Production is in staat om middels het MIG/MAG-lasproces verschillende materialen te lassen zoals: staal, RVS en aluminium.

Capaciteit
De lasrobot van Creative Production is uitgerust met 2 werkstations.

Werkstation 1 is uitgerust met een horizontale opspantafel welke roteerbaar is. Deze tafel is geschikt voor kleine producten waarbij de bereikbaarheid optimaal is. Dit werkstation kan werkstukken handelen tot 50kg met een maximale lengte van 1 meter.

Werkstation 2 is uitgerust met een verticale opspantafel. Deze tafel is geschikt voor grotere producten. Doordat de tafel verticaal om zijn as kan draaien vergroot dit enorm de bereikbaarheid van het las gebied. Dit werkstation kan werkstukken dragen tot 500kg met een maximale afmeting van 3 meter lengte.

Eén lasrobot last evenveel als 3 handlassers. De lasrobot operator is verantwoordelijk voor het maken van de lasprogramma’s, het inleggen en uithalen van producten en het waarborgen van de kwaliteit van het gemaakte product.

Download hier de leaflet

Constante kwaliteit gewenst?

Neem contact op

Onze klanten