Werken bij Creative Production

Producten creëren die de wereld mooier maken, dat is wat wij bij Creative Production doen! Producten die je elke dag tegenkomt op weg naar huis, op weg naar je familie, op weg naar je sportschool of tijdens een wandeling of fietstocht. Je ziet ons misschien niet direct, maar wij zijn er zeker!
Met producten in de evenementen- en vrijetijdsbranche, openbare ruimte, machinebouw, interieurbouw, algemene bouw industrie en verpakkingsindustrie kom je ons overal tegen. Ons team bestaat uit een mix van jong talent en ervaren experts die samen elke dag weer dat zelfde doel willen realiseren. De wereld mooier maken!

Wil jij de wereld samen met ons mooier maken?
Kom dan werken, leren, werkend leren, stage lopen of je eindscriptie doen bij Creative Production!
Doordat we al jaren groeien zijn we doorlopend bezig met de samenstelling van ons team. Verder professionaliseren, trainen, uitbreiden en de juiste competenties in huis hebben hoort hierbij. Ons team bestaat uit circa 50 teamplayers. Waar we jaarlijks plek hebben voor circa 5 stage plaatsen, 3 leer/werk(BBL) plekken en nemen we 5 nieuwe krachten aan!

“Het blijven verjongen van ons team zorgt voor de benodigde kennis, inspiratie en enthousiasme welke nodig zijn voor het ontplooien van de technieken vandaag de dag, maar vooral voor de technieken van de toekomst” – Christel van Berlo (HRM)

Ontdek de mogelijkheden!
Creative Production heeft 2 hoofddoelen met het verzorgen van stages in de metaal. Een maatschappelijke rol vervullen zodat de jonge generatie ervaring op kan doen in de praktijk én talenten van de toekomst toevoegen aan het team!

Openstaande vacatures
Om de groei van onze producten en projecten bij te kunnen houden zijn we op zoek naar echte teamplayers!
Ontdek hieronder onze openstaande vacatures.

Staat de vacatures waar je naar op zoek ben er niet bij? Neem dan toch contact met ons op! Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe teamleden, dus een open sollicitatie en een bakje koffie drinken kan altijd. Wellicht kunnen we kijken of we toch iets voor elkaar kunnen betekenen.

Meer zien van Creative Production?
Bekijk onze bedrijfsvideo!