Lasersnijden door Creative Production

Metaal lasersnijden

Complexe contouren
Metaal lasersnijden maakt extreme precisie mogelijk en zorgt voor weinig materiaalverlies. De door warmte beïnvloede zone is daardoor erg klein. Lasersnijden biedt een grote vormvrijheid met betrekking tot de bewerking van metaal. Het is een interessante optie bij het snijden van ingewikkelde vormen uit producten die met conventionele bewerkingen – zoals, stansen en knippen – minder aantrekkelijk zijn. Wilt u metaal laten lasersnijden voor uw bedrijf in Brabant, Limburg of elders? Maak dan kennis met Creative Production uit Gemert, niet ver van Helmond, en laat uw producten vakkundig lasersnijden met een gegarandeerd succesvol resultaat!

Kwaliteit, dat is de standaard wanneer wij metaal lasersnijden
Doordat wij in Brabant gebruikmaken van de meest moderne technieken voor lasersnijden, mag u van ons standaard hoge snijkwaliteit verwachten. De machines worden bediend door zeer ervaren operators. Dit stelt ons in staat om ieder onderdeel van metaal met de hoogst haalbare kwaliteit te lasersnijden, wat de vervolgbewerkingen weer ten goede komt. Nauwkeurige uitgangsmaatvoeringen zijn immers het begin van de tolerantie van de vervolgbewerkingen. Onze experts in lasersnijden uit Gemert, vlak bij Helmond, verzekeren uw onderneming in bijvoorbeeld Brabant of Limburg een efficiënt productieproces.

Capaciteit
Voor het lasersnijden van producten van metaal staat in ons machinepark in Brabant een lasersnijmachine ter beschikking die afmetingen kan snijden tot maar liefst 4×2 meter uit 1 stuk. De maximale dikte hangt af van het soort materiaal. De maximale dikte die wij kunnen snijden is 20mm. Neem voor meer informatie over lasersnijden en de capaciteit contact op met onze specialisten in de buurt van Helmond.

Snelheid
Dagelijks worden er snijsnelheden behaald tot wel 20 meter per minuut! De doorlooptijd wordt bepaald door de informatieoverdracht, de combinatie van bewerkingen die gemaakt moeten worden en de eventuele nabewerkingen. Deze informatie gaat geautomatiseerd door de processen die nodig zijn om het lasersnijproces te starten.

Voorraad
Om wachttijden te beperken voor bedrijven in Brabant, Limburg en andere regio’s in Nederland, heeft Creative Production een ruime voorraad aan staal, rvs en aluminium dat we direct kunnen lasersnijden. Ter ondersteuning van het inkoopproces en het realiseren van zekerheid maakt Creative Production jaarlijks afroepcontracten voor de meest voorkomende materialen.

Neem contact met ons op
Bent u geïnteresseerd in de diensten van ons bedrijf in de buurt van Helmond, bijvoorbeeld metaal lasersnijden of andere vormen van metaalbewerking en -productie? Of wilt u meer weten over onze metaalengineering in het algemeen? Wij horen graag van u en plannen in samenwerking met u het complete productieproces. U bereikt ons via +31 492 785 130 of order@creative-production.nl.

Een beeld krijgen bij dit proces?
Bekijk de video!

Wij leveren kwaliteit!

Neem contact op

Onze klanten