Lasersnijden door Creative Production

Lasersnijden

Complexe contouren
Het lasersnijden zorgt voor extreme precisie en weinig materiaalverlies.
De door warmte-beïnvloede zone is daardoor erg klein. Lasersnijden biedt een grote vormvrijheid. Het is een interessante optie bij het snijden van ingewikkelde vormen uit producten die met conventionele bewerkingen zoals, stansen en knippen minder aantrekkelijk zijn.

Kwaliteit, dat is de standaard
Doordat wij gebruikmaken van de meest moderne lasersnijdtechniek mag je van ons standaard hoge snijkwaliteit verwachten. De machines worden bediend door zeer ervaren operators. Dit stelt ons in staat om ieder onderdeel met de hoogst haalbare kwaliteit te snijden, wat de vervolgbewerkingen weer ten goede komt. Nauwkeurige uitgangsmaatvoeringen zijn immers het begin van de tolerantie van de vervolgbewerkingen.

Capaciteit
Voor uw te snijden producten staat een lasersnijmachine ter beschikking welke afmetingen kan snijden tot maar liefst 4×2 meter uit 1 stuk. De maximale dikte hangt af van het soort materiaal. De maximale dikte die wij kunnen snijden is 20mm. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Snelheid
Dagelijks worden er snijsnelheden behaald tot wel 20 meter per minuut! De doorlooptijd wordt bepaald door de informatieoverdracht, de combinatie van bewerkingen die gemaakt moeten worden en de eventuele nabewerkingen. Deze informatie gaat geautomatiseerd door de processen die nodig zijn om het lasersnijdproces te starten.

Voorraad
Om wachttijden te minimaliseren heeft Creative Production een ruime voorraad in staal, RVS en aluminium. Ter ondersteuning van het inkoopproces en het realiseren van zekerheid maakt Creative Production jaarlijks afroepcontracten voor de meest voorkomende materialen.

Download hier de leaflet

Wij leveren kwaliteit!

Neem contact op

Onze klanten