Creative Production

Creative Production is een jong bedrijf met een frisse kijk op produceren, bewerken, assembleren en (na)behandelen. Ons bedrijf groeit al jaren. Wij onderscheiden ons van anderen en dat loont.

Elk product dat ons pand verlaat is met zorg gemaakt, met de hoogste kwaliteit als norm.
Iedere dag opnieuw vinden we de slimste manier en de beste vorm. Zo helpen wij onze klant.

Creative Production is een ‘one stop shop’ in de breedste zin van het woord.
Wij vertalen een idee naar een productietekening, realiseren het eerste prototype en zetten het om in een schaalbaar productiemodel. Met een ervaren team en een uitgebreid machinepark, dat iedere dag groeit.

We maken zowel onderdelen als eindproducten van staal, RVS, aluminium en combinaties daarvan. Van kleinde oplages op maat tot aan serieproductie. Vaak vraagt dat om meervoudige bewerkingen: een combinatie van produceren, bewerken, behandelen en assembleren. Onze processen en structuren zijn daar op ingericht.

Als je topproducten wil leveren, zijn je onderdelen bij ons in goede handen.

Onze klanten

Niedax kabeldraagsystemen

Nieuws van Creative Production

Nieuwe productiecel verkort doorlooptijden aanzienlijk

maart 2017

We zijn blij met onze nieuwe aanwinst, een Bystronic kantbank!
Met de komst van deze machine zetten we een belangrijke stap in het vergroten van onze flexibiliteit en het verkorten van doorlooptijden. De kantbank heeft een zetbereik van maar liefst 4.10 meter. Vanaf nu kunnen we niet alleen snijden maar ook kánten tot 4 meter, met een kortere radius en een persvermogen van 225 ton.

Meer nieuws

“We produceren alles op de slimste
en best denkbare manier