Creative Production

Creative Production uit Gemert heeft één missie, door metaal tot leven te brengen de wereld mooier maken, ‘creativity everywhere’! Creative Production gaat het gesprek aan met de klant vanaf het allereerste moment en begeleid het proces van A tot Z. Een one stop shop met een eigen team van engineers, een modern machinepark en een mix van jong talent en ervaren vakmannen die met passie metaal verwerken.

Creative Production is in basis enkel op zoek naar langdurige relaties waarbij het geloofd in het succes, waar het energie van krijgt! Mooie enthousiast makende creatieve ideeën samen met de opdrachtgever vormgeven, ontwikkelen en realiseren. Dat is wat Creative Production in de afgelopen jaren heeft laten zien en dat is wat het bedrijf zo sterk maakt. Van prototype, naar een eerste serieproductie naar grote gestandaardiseerde productie en optimalisatie hiervan. Het succes van de klant is ook het succes van Creative Production. Samen doorgroeien!

Dit ontstond in 2008, waar Creative Production zich in de markt zette als buigspecialist. Het walsen van verwarmingsspiralen, waarna al snel de vraag vanuit de opdrachtgever kwam naar het uitbreiden van de productiemogelijkheden. Creative Production startte met het lassen en doornbuigen van pasteurisatie- en vacuüm druk tanks. Hieruit bleek hoe krachtig het succes van de klant ook het succes van de producent is. In de jaren er na werd dit concept gekopieerd door de productie van hoge kwaliteit tenten voor Creative Structures, Young fiets overkappingen, flexibele meubel systemen van Creative Elements, verpakkingsboxen, Ofyr BBQ’s, winkelwagen parkeersystemen, straat- en parkmeubilair, pool covers, decor stukken voor pretparken, parasols en de meest recente samenwerking, de totaalproductie van pizza wagens voor de foodservice sector. Door middel van deze samenwerkingen is het machinepark in de loop der jaren sterk uitgebreid. Lasersnijden van zowel plaat als buis, (robot) kanten, forceren, 3D persen, (robot) lassen, gecertificeerd lassen, assemblage en diversen soorten oppervlaktebehandeling maken Creative Production een samenwerkingspartner voor alle soorten van metaalverwerking. Hierdoor is Creative Production inmiddels uitgegroeid tot een totaalleverancier in de metaal.

Creative Production heeft haar productie opgedeeld in 3 activiteiten; Parts, Products en Projects.

Parts
Creative Production produceert zowel parts uit plaat als buis door middel van lasersnijden
3D perstechnieken en wanneer gewenst nabewerkt en/of vervormd. Onderdelen welke later grotendeels gebruikt worden in samenstellingen voor (eind)producten voor eigen productie of voor de opdrachtgever.

Products
Samengesteld uit parts worden de (eind)producten, vaak seriematig, geproduceerd. Dit door middel van diversen lastechnieken, zowel handmatig als semiautomatisch.

Projects
Zowel eenmalige als terugkerende projecten verzorgd van A tot Z passen binnen de mogelijkheden van Creative Production. Hoogwaardige lassamenstellingen gerealiseerd uit eigen parts.

Voor alle drie de activiteiten geldt dat de engineering- en ontwikkelingsfase verzorgd kan worden. Ook eventuele assemblage en/of oppervlaktebehandeling als stralen, poedercoaten, natlakken of een vorm van verzinken is mogelijk. Daarnaast beschikt Creative Production over eigen transportmogelijkheden zodat de opdrachtgever compleet ontzorgd wordt.

Meer zien van Creative Production? Bekijk onze bedrijfsvideo!

Onze klanten