Creative Production

Creative Production is een jong bedrijf met een frisse kijk op produceren, bewerken, assembleren en (na)behandelen. Ons bedrijf groeit al jaren. Wij onderscheiden ons van anderen en dat loont.

Elk product dat ons pand verlaat is met zorg gemaakt, met de hoogste kwaliteit als norm.
Iedere dag opnieuw vinden we de slimste manier en de beste vorm. Zo helpen wij onze klant.

Creative Production is een ‘one stop shop’ in de breedste zin van het woord.
Wij vertalen een idee naar een productietekening, realiseren het eerste prototype en zetten het om in een schaalbaar productiemodel. Met een ervaren team en een uitgebreid machinepark, dat iedere dag groeit.

We maken zowel onderdelen als eindproducten van staal, RVS, aluminium en combinaties daarvan. Van kleinde oplages op maat tot aan serieproductie. Vaak vraagt dat om meervoudige bewerkingen: een combinatie van produceren, bewerken, behandelen en assembleren. Onze processen en structuren zijn daar op ingericht.

Als je topproducten wil leveren, zijn je onderdelen bij ons in goede handen.

Onze klanten

Overdrive zwembadafdekkingen

Nieuws van Creative Production

Leanteam voor nog meer kwaliteit

maart 2017

Creative Production groeit en daar zijn we trots op. Die groei hebben we onder andere te danken aan onze drive om mooie dingen te maken en om kwaliteit te leveren.
Groeien betekent ook verder professionaliseren. In de afgelopen maanden werd ons team al uitgebreid met een kwaliteitsfunctionaris en een productieleider en dat werpt z’n vruchten af. Maar we gaan door. “Lean” krijgt de komende maanden extra aandacht: verdere professionalisering en borging van de processen, met als doel het verkorten van doorlooptijden, een optimale communicatie met onze klanten en het verhogen van kwaliteit naar het allerhoogste niveau.

Meer nieuws

“We produceren alles op de slimste
en best denkbare manier