Creative Production zet die extra assemblage stap waar bedrijven naar op zoek zijn!

Mobics BV en Creative Production
Creative Production volgt de visie door het verder uitrollen van de productie van volledige producten. Een goed ingerichte en uitgeruste assemblage afdeling zal bijdragen aan een hoge kwaliteit van eindproducten. De vraag naar samengesteld producten neemt steeds verder toe. Opdrachtgevers zijn steeds meer op zoek naar (sub) geassembleerde producten. Bij Creative Production bepaalt de opdrachtgever zelf wanneer het instapt, maar ook wanneer het uitstapt. Met als doel om uiteindelijk de gehele reis samen te beleven. Van het maken van onderdelen, naar lassamenstellingen, naar het voorzien van een oppervlaktebehandeling tot de assemblage. Maar tegelijkertijd dienen we onze machines met een hoge bezettingsgraat te laten draaien voor behoud van kennis en het afdekken van kosten. Dit zorgt ervoor dat u bij ons kunt instappen en uitstappen wanneer u wil.

Enkele voordelen wanneer u assemblage laat verzorgen door Creative Production;
– Toegevoegde waarde
Doordat Creative Production haar eigen onderdelen/producten is er een groot belang om de maakbaarheid goed te beoordelen voor aanvang productie. Hierdoor worden fouten gereduceerd wat de kwaliteit en de doorlooptijd bevorderd. Ook willen we graag meekijken of onderdelen wel op de juiste manier worden vervaardigd en passend zijn binnen de mogelijkheden, kostprijs, kwaliteit en verwachtingen.
– Doorlooptijd verkorting
Wanneer Creative Production onderdelen van parts tot samenstelling assembleert zullen deze werkzaamheden kop-staart uitgevoerd worden. Dit betekent aaneensluitend. Hierop wordt de planning gebaseerd en beschikbaarheid van capaciteit zal gereserveerd worden voor u als opdrachtgever. Wanneer er specifieke inkoopdelen nodig zijn kunnen deze ingekocht worden door ons. Ook kan de opdrachtgever of een andere betrokken partij onderdelen aanleveren welke nodig zijn in het proces.
– Prijs zekerheid
Creative Production stelt vooraf een offerte op zodat u weet waar u kosten technisch aan toe bent. In gevallen waar er nog te veel variabele/onduidelijkheden zijn, kijken we samen om tot een prognose van verwachte kosten te komen.

Met regelmaat komt het voor dat we verder gaan dan het samenstellen van metalen delen. Electrische componenten of het samenbrengen van bekabeling maar ook het aanbrengen van LPG installaties zijn voorbeelden van werkzaamheden die door ons verzorgd worden. Creative Production is bereid buiten zijn comfort zone te treden om zo dat gewenste stukje service te kunnen bieden!

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan! info@creative-production.nl
Benieuwd naar ons complete proces? Klik op de link en bekijk onze bedrijfsvideo!