Creative Production BV gaat verhuizen!

Creative Production uit Gemert gaat verhuizen

Met gepaste trots willen wij u op de hoogste stellen van een mooie ontwikkeling binnen onze organisatie. Wij gaan namelijk verhuizen naar een nieuwe locatie! Per maandag 1 januari 2024 kunt u ons vinden op Ijzerzijp 1, gelegen op bedrijventerrein ‘Smartpark’ in Gemert.

Onze organisatie blijft groeien! Na de verhuizing naar Scheiweg 44 in 2014 hebben we de groei doorgezet waardoor we momenteel vier panden betrekken. Op onze nieuwe locatie gaan we alle afdelingen onder één dak krijgen en nemen we afscheid van onze huidige panden. Hierdoor krijgt iedereen zicht op onze processen, kan er nog beter samengewerkt worden en zien we meer van onze producten in ontwikkeling.

We zetten hiermee een grote stap voorwaarts in onze ambitie om dé samenwerkingspartner in de maakindustrie te zijn! Centraal staat een hogere automatiseringsgraad en een hogere toegevoegde waarde creëren. De plaatlaser snij capaciteit wordt verdubbeld en buislaser snijden is toegevoegd. Buigbewerkingen zijn uitgebreid en één kantbank is voorzien van een robot. De lasafdeling groeit met 50% en 2 lasrobots zijn toegevoegd. Assemblage wordt verdubbeld met als visie om hoogwaardigere eindproducten te assembleren.

Kortom, zowel horizontale- als verticale groei waarbij onze huisvesting niet achter kan blijven!

Telefoonnummers, contactpersonen en overige bedrijfsgegevens blijven ongewijzigd. Zo blijven we uw vertrouwde ambitieuze partner in de maakindustrie!

Het volledige adres:
Creative Production B.V.
Ijzerzijp 1
5421 ZE Gemert

Wij maken de wereld mooier door metaal tot leven te brengen! Hoe? Klik op de link en bekijk onze bedrijfsvideo!