Stansen laat u doen in Brabant

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Uw metaal laat u deskundig stansen door ons bedrijf in Brabant. Bij Creative Production uit Gemert, nabij Helmond, voeren we diverse metaalbewerking en -productie uit. Dankzij ons uitgebreid machinepark én een team van deskundige werknemers bent u er bij ons altijd van verzekerd dat u kwaliteit geleverd krijgt als u uw metaal laat stansen door ons bedrijf uit Brabant.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Stansen als een van de plaatbewerkingsmethodes van ons bedrijf in Brabant

Voor alles rondom metaalbewerking staan we voor u klaar. Stansen is een van de meest gebruikte methodes om plaatwerk mee te bewerken. Het is een methode waarbij er gaten, contouren, doordrukken of draadtappen uit het plaatwerk worden gesneden. Dit wordt ook wel stansen genoemd. Omdat wij beschikken over de beste machines, is het voor ons eenvoudig een grote serie stanswerk uit te voeren. De machines waarmee wij uw metaal namelijk stansen in Brabant hebben een grote perskracht. Naast het stansen van metaal helpen we u ook bij projecten rondom het:

Kies voor een snelle en nauwkeurige productie

Wilt u uw metaal laten stansen door ons professioneel bedrijf in Gemert, Brabant? Wacht dan niet langer en breng uw wensen bij ons in kaart. Wij zorgen ervoor dat u een gedetailleerde tekening en een prototype krijgt, zodat u zeker weet dat het eindresultaat goed is. Wilt u graag meer informatie? Bekijk dan eerst ons portfolio en neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 492 785 130 of door een e-mail te sturen naar info@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten