Specialist in metaal lassen in Gemert

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Laat uw metaal lassen door onze experts uit Gemert, Brabant, en u profiteert van hoogstaande kwaliteit! Al jarenlang verlenen wij complete service aan bedrijven uit diverse sectoren in Nederland. Zo schakelen ondernemingen uit bijvoorbeeld Brabant, Limburg en Gelderland ons in om producten van metaal te laten lassen in ons uitgebreide machinepark in Gemert. Geef uw wensen aan ons door en laat u informeren over de mogelijkheden.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Metaal vakkundig laten lassen in Gemert voor uw bedrijf in Brabant, Limburg of elders in Nederland

Kwalitatief hoogwaardige producten zijn te allen tijde onze standaard. Voor welk metaalproductieproces u ons ook inschakelt; met de modernste metaalbewerkings- en productietechnieken bieden we de beste oplossingen. U schakelt ons in voor diverse lastechnieken, waarbij we altijd in nauw overleg met u bekijken met welke techniek we het beste resultaat boeken. We hebben de kennis, kunde en middelen voor onder meer robotlassen en MIG/MAG-lassen. Robotlassen is een perfecte methode om toe te passen indien een efficiënt proces en een constante nauwkeur en kwaliteit gewenst is. MIG/MAG-lassen wordt met de hand uitgevoerd en maakt eenzelfde hoogwaardige kwaliteit voor uw product mogelijk. Onze gecertificeerde lassers in Gemert gaan voor u aan de slag om uw producten zo op te leveren dat ze direct inzetbaar zijn. Wij zijn gecertificeerd volgens onder andere NEN EN 1090-2 Mag WPS 135 en NEN EN 3834-2 Mag WPS 135 en we lassen metalen zoals rvs, cortenstaal en aluminium.

One-stop-shop

Het lassen van metaal maakt deel uit van de complete service die wij vanuit Gemert aanbieden aan bedrijven in onder meer Brabant, Limburg en Gelderland. U besteedt uw metaalproductie uit aan Creative Production zoals u het wilt. Onze one-stop-shop verleent uiteenlopende diensten op het gebied van metaalbewerking en -productie. Van lasersnijden en 3D-persen tot assemblage en logistiek. Zelfs transport kunnen wij voor u verzorgen!

Vertrouw op het beste resultaat

Wilt u uw metaal vakkundig laten lassen door onze specialisten in Gemert en vertrouwen op een perfect resultaat voor uw bedrijf in bijvoorbeeld Brabant of Limburg? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor naar +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar info@creative-production.nl. Via dit e-mailadres kunt u ook direct een offerte aanvragen. Indien u direct een order wilt plaatsen, mailt u naar order@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten