Lasersnijden & 3D Persen

Zoekt u een specialist in 3D-persen voor uw project? Schakel dan Creative Production uit Gemert in en vertrouw op kwalitatief hoogwaardige producten voor uw onderneming. 3D-persen is een van de vele diensten die wij aanbieden aan bedrijven in onder meer Noord-Brabant, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland en Gelderland. We zijn een one-stop-shop waar u altijd complete service ontvangt. Heeft u speciale wensen? Wij staan u graag te woord.

3D-persen en lasersnijden als onderdelen van uw complete productie

Onze vakmensen hebben ervaring met 3D-persen en lasersnijden van verschillende soorten metalen. U schakelt ons in voor de vervaardiging van eindproducten van staal, rvs, aluminium en combinaties daarvan, precies zoals u het voor ogen heeft. Creative Production, gevestigd in Gemert, heeft de kennis en kunde om ingewikkelde constructies te vervaardigen in een uitgebreid machinepark in eigen beheer. We vertalen uw ideeën naar een gedetailleerde productietekening en maken eerst een prototype, zodat u verzekerd bent van het gewenste resultaat.

Vraag naar meer informatie of plaats direct een order

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van 3D-persen? Of wilt u onze perstechnieken laten combineren met andere soorten metaalbewerking, zoals metaal CNC-walsen of lassen? Ontdek onze verschillende diensten en neem contact met ons op om uw ideeën te bespreken. Bel hiervoor naar +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar info@creative-production.nl. U kunt ook direct een order plaatsen via order@creative-production.nl.