Cortenstaal laten lassen door ons in Brabant

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Cortenstaal is een van de staalsoorten die wij voor u kunnen lassen in ons machinepark in Gemert, Brabant. We beschikken over moderne machines die het mogelijk maken een kwalitatief hoogwaardig en volledig afgewerkt metaalproduct te vervaardigen. U schakelt ons in voor diverse lastechnieken om uw product van cortenstaal met precisie te lassen voor uw bedrijf in bijvoorbeeld Brabant of Limburg. Wij streven hierbij naar een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat tegen een scherpe prijs.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Cortenstaal lassen voor uw bedrijf in Brabant of Limburg met diverse technieken

Cortenstaal geeft een prachtige uitstraling aan uw producten. De roestige kleur geeft een ‘vintage-look’, die perfect past bij bijvoorbeeld muren, hekken en het in- en exterieur van gebouwen. Niet alleen de mooie uitstraling, maar ook de corrosiebestendigheid is een groot voordeel van cortenstaal. Creative Production uit Gemert gebruikt verschillende lastechnieken om uw resultaat naar wens neer te zetten, uiteraard als onderdeel van onze complete service. U laat uw metaalproduct bijvoorbeeld TIG-lassen of robotlassen. We bieden de mogelijkheid om cortenstaal te laten lassen aan ondernemingen in onder andere Brabant, Limburg en Gelderland. Ook bedrijven uit bijvoorbeeld Zeeland en Zuid-Holland kunnen bij ons terecht.

Laat u door ons informeren en profiteer van complete service

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het lassen van cortenstaal voor uw onderneming in Brabant, Limburg of elders in Nederland. Met complete service zetten wij een metalen product perfect op maat voor u neer. U neemt contact met ons op via +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar info@creative-production.nl. Wilt u direct een order plaatsen? Dit doet u eenvoudig door te mailen naar order@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten