Plaatwerk van metaal vakkundig laten bewerken

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Laat uw plaatwerk van metaal bewerken door onze experts in Gemert, Noord-Brabant, en vertrouw op de hoogste productkwaliteit. Al jarenlang specialiseren we ons in uiteenlopende metaalbewerkings- en productietechnieken voor bedrijven uit onder meer Brabant, Limburg en Gelderland, maar ook uit Zuid-Holland en Zeeland. Zo hebben we in Nederland een naam opgebouwd als metaalspecialist, waar ondernemers terechtkunnen voor een complete dienstverlening. Ontdek wat we met plaatwerk kunnen bereiken en hoe uw product van metaal een succes wordt.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Uw plaatwerk van metaal wordt verwerkt tot een compleet eindproduct

Onze one-stop-shop biedt volop mogelijkheden als het gaat om de bewerking van plaatwerk en andere onderdelen van metaal. Niet alleen beschikken we over een ruime voorraad waaruit we direct de benodigdheden kunnen halen voor uw specifieke productie; we werken ook in een modern en uitgebreid machinepark. De producten die we in het verleden hebben vervaardigd lopen enorm uiteen. Zo maakten we al eerder bijvoorbeeld winkelwagenrekken en stalen straatmeubilair zoals fietsaanleunbeugels. Ook kunt u bij ons terecht voor serieproducties, zoals een groot aantal stalen MP-boxen.

Vraag een offerte aan

Van producties van staal en aluminium tot bewerkingstechnieken zoals lasersnijden en doornbuigen; Creative Production uit Gemert staat voor u klaar bij iedere opdracht. Weet u al wat wij voor u kunnen doen met plaatwerk om uw product(en) van metaal perfect op te leveren? Of wilt u eerst advies vragen? Geef uw wensen aan ons door, stel uw vragen en vraag een vrijblijvende offerte aan. Bel hiervoor naar +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar info@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten