Stalen MP-boxen

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Heeft u voor uw bedrijf meerdere stalen MP-boxen nodig voor uw logistieke processen? Creative Production uit Gemert helpt u met uw complete productieproces. We hebben de kennis en kunde om uw stalen MP-boxen op maat te produceren, zodat u uw producten naar behoren kunt opslaan en vervoeren. U profiteert bij ons te allen tijde van de hoogste kwaliteit, of het nu gaat om MP-boxen of andere metaalproducten.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Stalen MP-boxen voor een betrouwbaar logistiek proces

Stalen MP-boxen zijn een veelgebruikt middel in de logistiek binnen uiteenlopende branches en industrieën. De zogenoemde Multi-Purpose Box biedt een milieu- en prijsvriendelijk alternatief voor vele andere traditionele verpakkingen. Voor de productie van stalen MP-boxen en andere verpakkingssystemen hebben we Creative Packaging in het leven geroepen, een relatief jonge onderneming die gespecialiseerd is in de productie en levering van logistieke middelen. In Gemert schakelt u ons daarom in voor complete service, met slimme oplossingen en een flexibele aanpak van uw opdracht.

Kies voor kwalitatieve producten op maat

Wilt u andere metalen producten op maat laten produceren, zoals een serie van winkelwagenrekken of stalen straatmeubilair? Wij helpen u graag verder! Bel hiervoor naar +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar info@creative-production.nl. U kunt ook direct een order plaatsen via order@creative-production.nl. Bekijk ook ons portfolio om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die wij bieden.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten