Metaal laat u lassen door een expert nabij Limburg

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Metaal lassen is een van de werkzaamheden die Creative Production uit Gemert graag voor uw bedrijf in Limburg of elders in Nederland uitvoert. Wij hebben namelijk een breed aanbod van verschillende metaalbewerkingsdiensten. U geeft bij ons precies aan wat u wenst en wij zorgen er door middel van ons vakkundig team én geavanceerde machines voor dat wij dit tot in de detail voor u uitvoeren.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Verschillende manieren om metaal te lassen voor uw project in Limburg

In tegenstelling tot het lasersnijden van metaal, is metaal lassen een proces waarbij metaaldelen aan elkaar verbonden worden. Dit gebeurt door gebruik te maken van warmte of druk. De smeltpunten van de basismaterialen liggen hierbij dicht bij elkaar. Ons bedrijf uit Gemert, nabij Helmond, maakt gebruik van diverse soorten lasmethodes. Een veelgebruikte techniek is bijvoorbeeld het TIG-lassen met een TIG-machine. We kunnen echter ook plasmalassen, robotlassen en MIG/MAG-lassen. Welk metaal u ook wenst te laten lassen door ons bedrijf nabij Limburg; wij regelen het voor u. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor:

Schakel ons in voor uw projecten

Wilt u graag metaal laten lassen door een expert nabij uw bedrijf in Limburg? Dan helpen we u graag verder. Als u specifieke wensen heeft of graag meer informatie wenst over ons bedrijf, dan kunt u het beste even contact met ons team opnemen. U bereikt ons door te bellen naar +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar info@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten