MIG/MAG-lassen doen wij nabij Limburg

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Metaal MIG/MAG-lassen voor uw project in Limburg laat u over aan Creative Production. Ons bedrijf in Gemert, nabij Helmond, is namelijk expert op het gebied van lastechnieken. Hiervoor hebben we diverse machines die het mogelijk maken in uiterste precisie metaal te lassen en uiteraard ons ervaren vakmanschap zorgt ervoor dat deze machines op de juiste manier bediend worden.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Waarom metaal laten MIG/MAG-lassen voor uw project in Limburg?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er diverse manieren van lassen zijn. Zo heeft u TIG-lassen. Dit is een hele specifieke lastechniek waarmee het meest nauwkeurige laswerk uitgevoerd kan worden. Daarnaast is MIG/MAG-lassen een veel gebruikte lasvorm en deze passen we dan ook graag toe voor uw project in Limburg. Het is een vorm van booglassen waarbij de lasdraad vanaf een haspel wordt aangevoerd. Het enige verschil tussen MIG en MAG is in feite het gebruikte beschermgas. Bij MIG wordt er inert gas gebruikt en bij MAG wordt er gebruik gemaakt van een actief gas. Omdat we vaak menggassen gebruiken (dus zowel inert als actief), noemen we het hele proces MIG/MAG-lassen. U laat bij ons diverse materialen MIG/MAG-lassen voor uw project in Limburg, zoals:

Kom met onze experts in contact

Heeft u metaal dat u graag door ons wilt laten MIG/MAG-lassen voor uw bedrijf in Limburg of elders in Nederland? Kom dan met ons bedrijf uit Gemert in contact en wij helpen u graag verder. Wij vertellen u meer over onze diensten en kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. U bereikt ons door te bellen naar +31 492 785 130 of door een e-mail te sturen naar info@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten