Cortenstaal lassen voor uw project in Limburg

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Als u cortenstaal wilt laten lassen voor uw project of bedrijf in Limburg, helpen wij bij Creative Production uit Gemert, nabij Helmond, u graag. Cortenstaal is een vast staal dat bestaat uit een metaallegering met ijzer, waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Het is vrijwel even sterk als roestvrijstaal en het heeft een bruine roestkleur, die mettertijd vervaagt. Cortenstaal is ideaal om te gebruiken als constructiestaal, maar heeft uiteraard wel een goede bewerking nodig als u het wilt gebruiken voor uw project. Daarom helpen wij u graag als u cortenstaal wilt laten lassen voor uw project in Limburg.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

U rekent op de hoogste kwaliteit als u cortenstaal laat lassen door een expert nabij Limburg

U laat cortenstaal lassen voor bijvoorbeeld een project als hekken, of in- en exterieurbouw van gebouwen in Limburg. Cortenstaal is niet alleen extreem sterk, het is ook nog eens corrosiebestendig. Bij Creative Production uit Gemert beschikken we natuurlijk over de juiste machines en materialen om te zorgen dat u een perfect afgewerkt eindproduct krijgt. Bij ons kunt u terecht om allerlei soorten metaal te laten lassen voor uw project of bedrijf in Limburg. Naast lassen voeren wij ook andere metaalbewerkingswerkzaamheden uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Profiteer van al onze werkzaamheden

Wat u ook voor metaalproject heeft in Limburg, wij staan voor u klaar om uw cortenstaal of andere metaalsoort te lassen. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij gaan met onze vakkennis en jarenlange ervaring voor u aan de slag. Wilt u graag meer weten over onze volledige service? Neem dan contact met ons op via +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar info@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten