TIG-lassen door een specialist nabij Limburg

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Als u een project heeft waarbij u nauwkeurig laswerk nodig heeft, kiest u ervoor om door ons te laten TIG-lassen voor uw project in Limburg. TIG staat voor Tungsten Inert Gas. Deze techniek behoort tot het elektrisch booglassen. Zoekt u naar een specialist die voor uw project in Limburg kan TIG-lassen? Laat het dan aan onze specialisten over.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Wanneer is TIG-lassen de beste optie voor uw project in Limburg?

Als u een project in Limburg heeft waarbij de lasverbinding niet alleen stevig, maar ook mooi moet zijn, laat u uw metaal TIG-lassen. Bij Creative Production uit Gemert, nabij Helmond, maken we veel gebruik van deze techniek naast het MIG/MAG-lassen. Het grote verschil hiertussen is dat er bij TIG-lassen bijna geen lasspetters ontstaan die op het werkstuk kunnen belanden. Deze techniek gebruiken we veel bij het maken van meubels of bijvoorbeeld bij motorrestauratie. Ook in de voedingsmiddelenindustrie ziet u dat er veelvuldig gebruik is gemaakt van TIG-lassen. Een van de materialen die wij TIG-lassen voor uw bedrijf in Limburg, is aluminium. Uiteraard voeren we dit ook uit bij cortenstaal en andere materialen.

Kies voor TIG-lassen als u de meest nauwkeurige afwerking wenst

Heeft u een project waarbij de afwerking op zijn hoogst moet zijn? Dan twijfelen wij er niet over welke lastechniek de beste voor u is. Laat het TIG-lassen van uw project in Limburg aan onze experts uit Gemert over. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 492 785 130 of stuur een e-mail naar info@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten