Metaal op maat

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Wilt u een product van metaal op maat laten realiseren voor uw onderneming in Brabant of Limburg? Creative Production uit Gemert is al jarenlang gespecialiseerd in alle facetten van metaalbewerking en -productie. Met slimme manieren van bewerken en produceren, een uitgebreid machinepark en een schat aan ervaring, zorgen we er iedere keer weer voor dat onze klanten het beste resultaat ontvangen. Laat u door ons informeren over de mogelijke technieken en productieprocessen voor uw project.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Allerlei soorten producten van metaal worden door ons op maat geproduceerd

We hebben kennis van diverse typen metaal en zijn daarom in staat om voor bedrijven in onder meer Brabant en Limburg talloze producten te produceren. Denk bijvoorbeeld aan stalen straatmeubilair zoals fietsaanleunbeugels of tijdelijk meubilair voor beurzen. Ook voor kleinere producten van metaal kunt u bij ons in Brabant terecht voor productie op maat, zoals stalen MP-boxen en OFYR voor koken en grillen. In ons portfolio vindt u een overzicht van wat wij voor onze klanten tot in detail hebben vervaardigd.

Hoe gaan wij in Brabant te werk voor uw producten van metaal op maat?

Al vele bedrijven in onder andere Brabant, Limburg, Zuid-Holland en Gelderland hebben geprofiteerd van onze moderne productie- en bewerkingstechnieken in Gemert, waarmee we metaal perfect op maat verwerken tot een volwaardig eindproduct. We vertalen uw ideeën naar een productietekening en realiseren vervolgens een prototype. Wanneer u hiermee akkoord bent en de nodige aanpassingen zijn aangebracht, zetten we het om in een schaalbaar productiemodel. Of het nu gaat om kleine oplages op maat of een grote serieproductie; u kunt altijd met uw ideeën bij ons in Brabant terecht om uw product van metaal tot een succes te maken.

Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan

Wilt u meer weten over de bewerking van metaal op maat voor uw bedrijf in Brabant, Limburg of elders in Nederland? Wij staan u graag te woord wanneer u belt naar +31 492 785 130 of een e-mail stuurt naar info@creative-production.nl. U kunt dan ook direct een offerte aanvragen, zodat u weet waar u aan toe bent.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten