WPS bij het lassen

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

De WPS is van groot belang bij het lassen van metalen. WPS staat voor Welding Procedure Specification en dit is de lasmethodebeschrijving. Omdat wij bij Creative Production in Gemert, nabij Helmond in Brabant, verschillende metaalwerkzaamheden uitvoeren, is het belangrijk dat we een goede lasmethodebeschrijving hebben. Daarom bent u er bij ons altijd van verzekerd dat uw project tot in detail wordt uitgevoerd.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Waarom is een WPS belangrijk bij het lassen?

De WPS is een schriftelijk document dat wij gebruiken bij het lassen. Hierin is namelijk de gehele lasprocedure beschreven. Gezien wij met robotlassen werken, staat er in de WPS beschreven wat de procedure is die de lasrobot moet hanteren bij het lassen van het product. In de WPS staat welke materialen er gebruikt moeten worden bij het lassen, maar ook welke materialen en op welke manier het gelast moet worden. Zolang de WPS in orde is, worden er geen fouten gemaakt door onze machines. Bij ons laat u diverse materialen lassen, zoals:

Laat uw werkstuk op de juiste manier lassen

Heeft u een metaalproject waarbij er nauwkeurig op maat gelast moet worden? Laat het dan aan ons bedrijf uit Gemert over. Wij helpen u graag met het lassen van metaal volgens een goed WPS. Wilt u graag meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 492 785 130 of door een e-mail te sturen naar info@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten