Verzinken van staal door een expert nabij Limburg

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Om uw metaal te beschermen tegen corrosie is het belangrijk dat u dit laat verzinken door een ervaren metaalbewerkingsbedrijf nabij Limburg. Creative Production is gelegen in Gemert, nabij Helmond, en helpt u met al uw metaalprojecten. Wij zijn al jarenlang producent en bewerker van metaal en kunnen daarom al uw projecten realiseren. Wacht dus niet langer met het laten verzinken van metaal voor uw project in Limburg.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Verzinken als een van onze metaalbewerkingsprocessen nabij Limburg

Staal is een grondstof waar oneindig veel mogelijkheden voor zijn, maar het nadeel is dat staal snel roest en vatbaar is voor corrosie. Als u wilt dat uw staal zo lang mogelijk onaangetast blijft, is het belangrijk om uw staal te laten verzinken door ons bedrijf uit Gemert, nabij de grens van Limburg. Verzinken zorgt ervoor dat ijzer niet in aanraking komt met zuurstof, zouten en vocht. Staal wordt als het ware ondergedompeld in een bad vloeibare zink, waardoor er een beschermingslaagje om het staal ontstaat. Uiteraard doet ons bedrijf meer voor u dan alleen verzinken. U kunt ook bij ons terecht voor:

Bescherm uw staal tegen invloeden van buitenaf

Wilt u uw metaal graag beschermen tegen corrosie zodat het zo lang mogelijk mooi blijft? Kies er dan voor om het te laten verzinken bij ons bedrijf nabij Limburg. Wilt u graag meer weten over ons bedrijf? Dan neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 492 785 130 of door een e-mail te sturen naar info@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten