Metaal bewerken wij op maat nabij Limburg

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Wilt u metaal op maat laten snijden voor uw bedrijf of project in Limburg? Dan staat Creative Production uit Gemert, nabij Helmond, graag voor u klaar. Op het gebied van metaalbewerking kunnen wij namelijk alles. Wij beschikken over een ruim machinepark en een team vol ervaren professionals. Het op maat laten snijden van metaal is slechts een van de vele werkzaamheden die wij voor uw bedrijf in Limburg uitvoeren.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Verschillende werkzaamheden om metaal op maat te maken voor uw bedrijf in Limburg

Er zijn diverse manieren om metaal te bewerken. U geeft bij ons aan wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag. Wilt u bijvoorbeeld metaal laten lasersnijden? Dan gaan wij met een laser te werk om het precieze formaat te snijden dat u wilt. Wilt u liever metaal laten lassen? In dat geval zorgen we er met andere machines en apparaten voor dat onder druk of warmte meerdere metalen met elkaar worden versmolten. Naast metaalbewerker hebben wij ook diverse staal-onderdelen liggen, waardoor u ook zelf de juiste metaalsoorten kunt aanschaffen. Wij helpen u graag met het op maat maken van metaal voor uw project in Limburg.

Bekijk ons volledige portfolio

Wilt u graag meer van onze werkzaamheden zien voordat u uw metaal op maat laat bewerken door ons bedrijf in Gemert, nabij Limburg? Bekijk dan ons volledige portfolio en zie welke klussen wij al hebben uitgevoerd. Uiteraard kunt u bij vragen ook altijd contact met ons opnemen via +31 492 785 130 of door een e-mail te sturen naar info@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten