Poedercoaten door een bedrijf in Brabant

One-stop-shop
Moderne technieken
Creatief maatwerk

Heeft u metaal dat u wilt laten poedercoaten voor uw bedrijf in Brabant, Gelderland of elders in Nederland? Dan helpen wij van Creative Production uit Gemert, nabij Helmond, u graag. Wij zijn van alle markten thuis als het aankomt op metaalbewerking en weten precies wat we nodig hebben voor uw project. Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit, precieze afwerking én een snelle productie als u kiest om metaal te laten poedercoaten bij ons in Brabant.

 

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Informeer naar de mogelijkheden

Lassen door Creative Production

Een langere levensduur van uw metaal door het te laten poedercoaten in Brabant

Poedercoaten is eigenlijk een proces waarbij er met een spuitpistool poeder wordt aangebracht op metaal. Vervolgens gaat dit metaal de oven in en wordt de poeder vloeibaar. Als het metaal uit de oven gaat, wordt het stroperig en hardt het uit tot een mooie, duurzame coating. Er zijn verschillende poeders die aangebracht kunnen worden bij het poedercoaten bij ons in Brabant. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u een andere vorm van metaalbewerking door ons metaalbedrijf uit Brabant wenst. Wilt u uw staal bijvoorbeeld laten verzinken, zodat uw materiaal minder snel aangetast wordt? Dan staan we ook voor u klaar. Tevens zijn we leverancier van diverse staal-onderdelen. Daarom hoeft u bij ons nooit bang te zijn voor lange productietijden, want wij hebben alle materialen en benodigdheden in huis.

Laat uw metaal door ons poedercoaten

Zocht u nog naar een specialist in metaalbewerking en wilt u uw metaal laten poedercoaten door ons bedrijf in Gemert, Brabant? Dan staan we graag voor u klaar met onze verschillende diensten. Wilt u hier vooraf meer informatie over ontvangen? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 492 785 130 of door een e-mail te sturen naar info@creative-production.nl.

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen van aluminium?

Neem contact op

Onze klanten