Teamleider Parts

Functieomschrijving
Als Teamleider Parts geef je operationeel en functioneel leiding aan de medewerkers van de afdeling Parts. Je bent verantwoordelijk voor het toepassen van het personeelsbeleid, het productiebeleid en het arbobeleid van de afdeling. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van weekplanningen, het voorbereiden van orders en het bepalen van de prioriteiten. Je bewaakt een continuproces volgens een efficiënte en kwaliteitsgerichte productiemethode, product- en urenregistratie met behulp van een ERP systeem en het uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Wat vragen we?
• Minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 4
• Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (pre: binnen een metaalproductie-omgeving)
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Goed inzicht en technisch onderlegd
• Leiderschap en communicatief sterk
• Oplossingsgericht, slagvaardig en een pro-actieve houding

Wie zijn wij?
Creative Production is een bedrijf met een frisse kijk op produceren, bewerken, assembleren en (na)behandelen van metaal. Ons bedrijf groeit al jaren. Wij onderscheiden ons in de markt en dat loont. Producten creëren die de wereld mooier maken, dat is wat wij bij Creative Production doen! Je komt ons elke dag tegen Niet dat het direct opvalt maar kijk is om je heen hoeveel producten er uit metaal bestaan. Dat zijn er stiekem aardig wat!
Onze producten gaan dan ook de hele wereld over. Denk hierbij aan outdoor BBQ’s, festivaltenten, pretpark attracties en aankleding, straat- en parkmeubilair, verpakkingsboxen voor industriële bedrijven, machines voor de textielindustrie en biogas installaties. Met een team bestaande uit een mix van jong talent en ervaren experts werken wij elke dag weer aan dat zelfde doel, de wereld mooier maken door staal tot leven te brengen!

Meer zien van Creative Production? Bekijk onze bedrijfsvideo!

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functies kunt u contact opnemen met:

Lidwien Verbakel
Tel: +31 492 792 312
www.creative-group.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Onze klanten